
De resultaten van Ds. A. van Stuijvenbergschool in Nunspeet
Current section: resultatenResultaten en cijfers
Op deze pagina vind je alle resultaten en cijfers van Ds. A. van Stuijvenbergschool, waaronder schoolweging, referentieniveaus, schooladviezen, eindtoets resultaten en meer. Deze gegevens geven een goed beeld van de prestaties en ontwikkeling van de leerlingen.
Schoolweging van Ds. A. van Stuijvenbergschool
De schoolweging van Ds. A. van Stuijvenbergschool is 30,51 , met een spreiding van 5,00 . De schoolweging en spreiding zijn in opdracht van de Inspectie van het Onderwijs door het CBS bepaald. Het CBS kijkt hierbij naar de thuissituatie van de leerlingen en drukt dit uit in een score. Hoe hoger de schoolweging, hoe complexer de leerlingenpopulatie en hoe lager de verwachte leerresultaten. Hoe hoger de spreiding, hoe groter de verschillen tussen de uitgangsposities van leerlingen. De inspectie rondt de scores lager dan 20 af naar 20 en de scores hoger dan 40 naar 40. De gemiddelde schoolweging voor alle scholen in Nederland is 29,77.
Hoe goed past Ds. A. van Stuijvenbergschool bij jullie?
Ontdek hoe goed Ds. A. van Stuijvenbergschool bij jullie past. Doe de schoolkeuzehulp om erachter te komen welke basisschool het beste bij jullie past. Klik hier voor meer informatie.
Ontgrendel het volledige rapport
Fundamenteel niveau
Grafiek
Grafiek laden...
Streefniveau
Grafiek
Grafiek laden...
Welk schooladvies kregen de leerlingen van Ds. A. van Stuijvenbergschool?
Grafiek
Grafiek laden...
Eindtoets Resultaten
Grafiek
Grafiek laden...
Toetsscores 2023-2024
Toets | Ds. A. van Stuijvenbergschool | Gemeente Amsterdam | Nederland |
---|---|---|---|
LIB | 178.87 | 177.92 | 175.23 |
Groep 8 Toetsen 2023-2024
Zitten de oud-leerlingen van Ds. A. van Stuijvenbergschool in het voortgezet onderwijs boven, op of onder hun schooladvies?
Grafiek
Grafiek laden...
Sociale ontwikkeling
Eén van onze ambities is ‘Veilig voelen’. We streven naar een goed pedagogisch klimaat. Dat schept namelijk een goede basis om kwalitatief goed werk te leveren. We streven naar een grote mate van welbevinden bij alle betrokkenen op onze school. Wij vinden het belangrijk dat de school een veilige en verzorgde omgeving is voor de leerlingen en de medewerkers. Een omgeving waarin iedereen zich geaccepteerd voelt en waar het plezierig samenwerken is. Daarnaast willen we onze kinderen (mede) opvoeden tot verantwoordelijke (christelijke) burgers. Ze moeten goed voor zichzelf kunnen zorgen en goed kunnen omgaan met de mensen en de wereld om hun heen (dichtbij en verder weg). LEES MINDER
Welbevinden
Veiligheid
Sociale competentie
Wat is de werkwijze van deze school voor sociale ontwikkeling?
Dit alles is verwerkt in een Sociaal Veiligheidsplan en in een pestprotocol. Er is op school een veiligheidscoördinator en een vertrouwenspersoon aangesteld. De veiligheidscoördinator agendeert om de paar maanden de vraag of er (nog) gepest wordt. En na de zomervakantie maakt de veiligheidcoördinator een kennismakingsrondje langs alle klassen. In de eerste zeven weken van het schooljaar is er ruime aandacht voor groepsvorming, dit gebeurt a.d.h.v. activiteiten uit ‘Grip op de groep’.De ontwikkeling van een groep wordt tijdens de groepsbespreking besproken o.a. n.a.v. KIJK, ZIEN!, peststrip en sociogram. Deze worden voor de herfstvakantie ingevuld/afgenomen. Tijdens de groepsbespreking met de IB'er worden ook mogelijke aanpakken voor een groep of voor een individuele leerling besproken. Indien nodig wordt er een groepsplan of individueel hulpplan opgesteld i.s.m. de IB’er. Dit alles is gebaseerd op preventie, observeren, signaleren, aanpak, monitoren en evalueren.
Welke registratievorm(en) gebruikt deze school om sociale opbrengsten in kaart te brengen?
Deze school gebruikt de volgende registratievorm(en) om sociale opbrengsten in kaart te brengen: Kijk! Zien